Adrecord

Vill bara tipsa om Adrecord som är ett nytt nätverk i affiliatebranschen. Från skillnad till många andra affiliatenätverk så är det en enkel navigation med mycket stilren design som gör det lätt att komma igång. Dessutom finns ett integrerat forum som kommer väl till hands om du behöver hjälp från administratörer men också vanliga annonsörer och publishers.

I skrivande stund har inte Adrecord alltför många annonsörer men ungefär 30 finns, varav större delen erbjuder mycket fina provisioner.

Som annonsör kommer du igång snabbt och billigt. Du betalar inga startavgifter eller andra fasta kostnader utan enbart för prestationer från publishers. Adrecord har även lite funktioner som inte alla andra har. En av funktioner är ECT spårar massvis med användbar data som: sökord, sökmotor, SERP, landningssida och hur lång tid det tog innan någon klickade på en annons.

Post navigation


Comments

 • Jonny / Adrecord

  Tack för ditt trevliga inlägg om Adrecord! =)

  • Jontz

   Så lite så. :)

 • vanessa

  men är det verkligen pålitligt ? Och de kräver ju ens personuppgifter ? Är inte det farligt?

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>