Det kommande årets mål 2011

Kan inte sova, förmodligen pga en jävligt sjuk dygnsrytm jag haft tidigare i veckan som fortfarande sitter i. Hur som helst så låg jag och funderade lite på vad målen för det kommande året 2011 blir.

Gå ut gymnasiet med fullständiga betyg

Ja, det är mitt enda mål med skolan just nu, att gå ut. Trist att det måste kännas så, skolan är ju trots allt en möjlighet som inte alla människor har.

Starta företag

Japp, har gått o funderat på detta ett tag men nu är det fan dags att göra nåt seriöst av detta sajtbyggandet. Mamma får göra redovisning o bokslut, ha ha ha…

Öka inkomster med 50%

En mängd nya projekt har åkt upp senaste månaderna och fler ska upp.  Jag tror att dessa kommer börja tjäna riktigt bra med stålar nästa år. ;)

Till exempel en blogg om chefskap, där det skrivs om att vara chef och ledare, alltså chefskap & ledarskap. Samt en liten skitsida om gratis virusprogram. (Behövde få länka av mig lite..)

Ta körkort och köpa bil

Hoppas på att ha hunnit ta körkort och köpt bil innan Mars, fyller nämligen år då. Läser teori för fullt, ska tanka körkortsfrågorna på nätet sen lite mer övningskörning så kommer det gå galant.

Post navigation


Kommentarer

 • Olof

  Bra mål! Förväntar mig att det kommer bli mer intressanta inlägg om din kommande firma och nya projekt i höst. :)

 • Jontz

  Ja, ska försöka få till bloggandet lite mer intressant..

 • webbdesign robin

  Det är riktigt roligt att starta eget! Friheten och känslan att man bygger upp något eget är härlig men du kommer inte att ha samma trygghet som en vanlig anställd (arbetslöshets försäkring), så det kan vara bra att ha ett sparkapital i början.

  Jag har en egen webbyrå och har drivit den sen 2008. Om du vill ha tips och råd så är det bara att höra av dig via min mejl.

  Lycka till / Robin.

 • Nabil

  Även jag förväntar mig mer inlägg om din framtida firma.

  Har för övrigt själv planerat på att starta en firma och ge mig in i e-handel till våren. Men jag vet inte riktigt…

Dela dina tankar

Din email publiceras inte.