Det kommande årets mål 2011

Kan inte sova, förmodligen pga en jävligt sjuk dygnsrytm jag haft tidigare i veckan som fortfarande sitter i. Hur som helst så låg jag och funderade lite på vad målen för det kommande året 2011 blir.

Gå ut gymnasiet med fullständiga betyg

Ja, det är mitt enda mål med skolan just nu, att gå ut. Trist att det måste kännas så, skolan är ju trots allt en möjlighet som inte alla människor har.

Starta företag

Japp, har gått o funderat på detta ett tag men nu är det fan dags att göra nåt seriöst av detta sajtbyggandet. Mamma får göra redovisning o bokslut, ha ha ha…

Öka inkomster med 50%

En mängd nya projekt har åkt upp senaste månaderna och fler ska upp.  Jag tror att dessa kommer börja tjäna riktigt bra med stålar nästa år. ;)

Till exempel en blogg om chefskap, där det skrivs om att vara chef och ledare, alltså chefskap & ledarskap. Samt en liten skitsida om gratis virusprogram. (Behövde få länka av mig lite..)

Ta körkort och köpa bil

Hoppas på att ha hunnit ta körkort och köpt bil innan Mars, fyller nämligen år då. Läser teori för fullt, ska tanka körkortsfrågorna på nätet sen lite mer övningskörning så kommer det gå galant.

Post navigation


Comments

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>