Fina tider nu

Det går bra nu.

Idag fick jag ett jobb på Antula som sökmotoroptimerare på deltid. Antula är ett företag som säljer receptfria läkemedel, många av dessa har ni förmodligen hört och sett. Siterna jag ska börja optimera är Acnicyl mot finnar och SB12 mot dålig andedräkt. Ser resultaten bra ut så ska jag optimera resten av siterna också.

Jag hade första mötet med de idag och vi gick igenom lite vad som behöver göras på siterna och det fanns en hel del kan man säga. Till stor del handlade mötet mycket om sidoptimeringar men också prat om länkstrategi. Det ska bli väldigt intressant att utföra tjänster åt dem och jag tänker leverera stort. :)

Andra coola nyheter är att min affiliatesite om webbhotell har börjat sälja lite nu. Hittills i Oktober har jag fått 5 webbhotell sålda för 2 200 kr. Det känns bra att en site som inte givit mycket alls i två månaders tid drar in tusenlappar helt plöstligt. Jag fruktar dock att dessa goda tider beror på att Binero hade sitt supererbjudande på webbhotell för 1 kr första veckan i Oktober. Hur som helst så fick detta fick mig att inse vilken potential det är i webbhotellsnischen. Det är lätt att sälja och provisionen är så hög, visserligen är konkurrensen det också men med mycket jobb så blir belöningen stor här. Blir definitivt mer prioriterat att lägga ner mer tid på trafiken nu.

Ännu mer positivt är att jag har börjat snickra på SEO-firman jag planerar att öppna väldigt snart. Namnet är valt, webbplatsen för företaget är påbörjad och jag har redan hittat lite kunder som är intresserade av sökmotoroptimering. Känns bra!

Så nu är det jobb på Dream Builders, Antula, min egna firma samt studier och körkort på G. Många bollar i luften.. men det är skönt.

Vill passa på att tipsa om en intressant prick, som även han är grov internetbrukare och jag väljer att kalla sökmotoroptimerarblatten. Han är lika gammal som mig och håller på med affiliatemarknadsföring och sökmotoroptimering. Ta en titt på hans blogg – nabillionaire.se.

Post navigation


Comments

 • Nabil

  Världens skönaste nick.

 • Jonny Elofsson

  Fint att se att det rullar fint på alla fronter! Så Binero ger full affiliateersättning även då kunden enbart betalar 1 kr för hotellet? Det är generöst. =)

  Kul med SEO-jobbet hos Antula. Ni ska inte komplettera med lite affiliatemarknadsföring också? =) Tror det skulle funka bra för era produkter. Adda mig på Skype eller MSN om det kan tänkas vara intressant så kan vi diskutera vidare, jonny_elofsson respektive [email protected].

  • Jontz

   Tja Jonny.

   Ja, det jäkligt generöst av Binero att ge full ersättning… hoppas bara att inte systemet missbrukades under den period dem hade erbjudandet.

   Jag ska höra med Antula om det är intressant med affiliatemarknadsföring.

   • Nabil

    Jag håller med Jonny. Tror era produkter hade konverterat bra ifall ni gett er in i affiliatemarknadsföring.

    Så vitt jag vet så finns det inga produkter på den svenska marknaden, relaterade till andedräkt, som är svenska – därav den engelska produkten på min affiliatesajt om dålig andedräkt. Kör hårt!

    Och be om provision för varje gång de lyckas sälja en produkt. Det var ju trots allt din idé ;)

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>