Jobb och mer jobb

Som alla redan vet så är det domänrea på .se denna vecka (1-8 Oktober). Hos City Network kostar dem 99 öre styck (max 50) och på Binero får du 10 stycken utan någon kostnad alls. Hittills har det blivit 12 domäner för mig och det blir nog några till. Jag hatar när domäner bara står oanvända vilket betyder att jag kommer ha en hel del att stå i nu.

Det här året har jag bara dragit upp sajter på måfå när jag fått en idé och så har det väl blivit som det blivit, alltså ingen planering eller något sånt. Ärligt talat så har jag börjat tröttna lite på sånt. Nu har jag börjat med sajtplaneringen för 2011 och detta år ser lite annorlunda ut eftersom jag främst tänker satsa på de projekt jag redan håller på med. Vill bygga ut och förbättra innan jag börjar med nya grejer. Vi får se om jag kan motstå frestelsen att påbörja ännu mer nytt.

Förresten så fick jag köra lite Porsche idag. Vilken härlig upplevelse! Tack Carticle.

Post navigation


Comments

  • Nabil

    Sjukaste domänrean någonsin. Köpte hela 10 domäner via Binero. Satt två av dessa till liv hittills.

    De resterande 8 får samla på sig lite ålder. Sen smäller det!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>