Jobb på Dream Builders

Under några dagar nu på sommaren har jag jobbat för företaget Dream Builders som sajttillverkare och SEO-optimerare. Det är ju precis det jag gör hemma och vill jobba med i framtiden, samt är det väldigt kort resstid från hemmet. Shit, helt perfekt! Jag har jobbat på rätt så hårt men eftersom det har varit riktigt trevligt och lärorikt så har tiden bara flugit förbi!  Hoppas att dem behöver mig mer. :)

Dream Builders är ett IT-företag med inriktning på internetmarknadsföring, WordPress och allt som har med sajtproduktion att göra. Behöver ni hjälp med att synas på nätet, WordPress eller några andra internetrelaterade tjänster så är det definitivt Dream Builders ni ska vända er till.

Post navigation


Kommentarer

  • Nabil

    Det var som fan. Jag hade inte den blekaste att du jobbade för Dream Builders!

Dela dina tankar

Din email publiceras inte.