PR-uppdatering 21:e Januari 2011

Nu är det konstaterat att PR uppdateringen äntligen är på gång. Jag tror att de kör uppdateringen i olika segment, nu verkar det som att den första i alla fall kickar in.

Alla teorier om att Google hade lagt ner med det externa PR-värdet var alltså fel. Det har nästan gått ett helt år sedan senaste PR uppdateringen, som skedde April 2010, så även jag började ana att Google inte vill fortsätta med PR. Jag är dock glad, för jag gillar faktiskt PR av nån anledning. Kanske för att det är ett så simpelt mätverktyg på hur kraftig länkstyrka en site har.

Bara 4-5 av mina siter har fått PR-uppdateringen hittills, så få inte en hjärtattack om dina siter inte blivit påverkade än. Förmodligen kommer Google köra klart PageRank-uppdateringen innan söndag i alla fall, det är vad jag gissar.

Kommentera gärna och berätta hur PR-uppdateringen har påverkat dina webbplatser.

Uppdatering: Det finns anledning att tro att det kommer dröja ett tag till innan hela uppdateringen tillämpas visuellt.

Post navigation


Comments

 • Jonny Elofsson

  Google gillar inte Adrecord.com i alla fall är ett som är säkert då vi gått från PR 3 till 0 men samtidigt är inte exporten klar och PR-värdets obetydelse för ranking etc gör att vi kan njuta av fredagen här på kontoret i alla fall. =)

  • Jontz

   Det är ju skitkonstigt att du gått från PR3 till PR0. Du har ju fått massor av länkar på senare tid från starka bloggar.

 • Heresh Ariai

  Min hemsida har påverkats negativt, från pagerank 3 till pagerank 2 men det har inte påverkat min placering på relevanta sökord, t.ex tryckeri uppsala.

  • Nabil

   Precis vad jag försökt förklara för alla: PR är inte så viktigt!

 • Seotjejen

  Mina sidor påverkades faktiskt positivt när det gäller PageRank, men såg inga större effekter av det ändå…
  Men kul är det ju alltid!!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>