Topp 3 SEO Plugins för WordPress

WordPress är ett publiceringsverktyg som i grund och botten redan är väldigt optimerat för sökmotorerna. Men några extra plugins kan få din SEO på top notch. Det finns massor av SEO plugins men dessa 3 anser jag vara de viktigaste.

1# All-In-One SEO

Detta är ett måste på alla WordPress sajter! Det som jag ser som den främsta funktionen är att du har möjlighet att konstruera perfekta titlar för förstasidan, kategorierna, taggarna, inläggen, sidor och annat. Du också också skilja förstasidan från alla de andra sidorna i metataggarna. Finns massor av funktioner i detta plugin som kan hjälpa dig avsevärt i on-page optimeringen.

Ladda ner All-In-SEO.

2# SEO Smart Links

SEO Smart Links har funktioner som ger dig en organiserad intern länkstruktur väldigt simpelt. Den letar efter ord i ditt inlägg och har du ett inlägg eller sida som har detta ord i titel så skapas det automatiskt en länk. Det fungerar också med kategorier och taggar. Du kan även fylla i en lista med nyckelord och vart de ska länka.

Ladda ner SEO Smart Links.

3# Related Posts

Också ett rätt trevligt plugin ur en sökmotoroptimerares synvinkel. Den letar efter relaterade inlägg och listar upp efter densitet. Bra för den interna länkningen.

Ladda ner Related Posts.

Kommer förlängas med tiden.

Post navigation


Lämna ett svar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>