Snart tar jag studenten

Det var ett tag sedan jag skrev här och det beror främst på att jag har haft väldigt mycket att göra.  Man skulle kunna skylla på att det beror på att jag snart går ut gymnasiet men det vore lögn. Det är främst annat som jag varit upptagen med, bl.a företaget, körkort och jobbet på Antula.

Den 10:e Juni tar jag studenten. Senaste veckorna har varit ett rent helsike, vi snackar 3-5 prov i veckan. Nu är det mesta i alla fall klart och betygen, som jag inte är jättestolt över, men duger, sätts denna vecka. Nu har jag gått i skolan 13 år och nu är det slut med det, för evigt. Känslan av att inte längre behöva bry sig om skoltrams längre är obeskrivlig. Det känns lite som det där folk pratar om, ljuset i slutet av tunneln, som man inte riktigt trodde existera. Även fast jag har jobbat utanför skolan större delen av gymnasietiden så är jag grymt taggad på att komma igång med seo-arbete 150% heltid.

Några dagar efter jag har tagit studenten sticker jag och ett par vänner till Malta i 3 veckor, ett land som jag  fascinerats av och verkligen ser fram emot att upptäcka.

Efter en 6 månaders lång skolpraktik  på företaget Dream Builders blir jag nu anställd i Augusti och kommer att jobba 60% deltid där. Det blir skönt att ha ett socialt kontor att åka till istället för att sitta hemma alla dagar i veckan. Dessutom kan det vara ett av världens bästa företag.

Post navigation


Comments

  • Nabil

    Även jag tar studenten väldigt snart. Två dagar innan dig för att vara mer exakt! Ser fram emot det något oerhört… ljuset i tunneln, minst sagt :)

  • Jonny Elofsson

    Grymt majs! Lycka till med allt och ladda batterierna på riktigt på Malta. För sen är det slut på slappandet. :)

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>