Surftown kör kampanj

Lite då och då kör de olika webbhotellen med kampanjer för att locka kunder. Nu är det dags för Surftown att köra kampanj på webbhotell och .se-domäner.

Kampanjen innebär att du får köpa obegränsat med .se domäner för 1 kr vid köp av webbhotell som också är ”gratis” förutom den lilla startavgiften på 150:-. Erbjudandet är begränsat till 5 000 domännamn och det är cirka 4 000 kvar i skrivande stund. Du får ju .se-domäner till ett j’vligt bra pris och även webbhotellet.

Som jag förstår det så kan du köpa vilket webbhotellspaket du vill, även företagspaketen, för 150 kr första året. Varför man nu ska köpa företagspaketet. Det är en sak jag inte förstår. Man får ju mer eller mindre samma tekniska specifikationer för ett högre pris, bortsett från den s.k ”VIP-supporten”. Alla kunder borde få vip-support. :)

Har du delat upp dina webbplatser på samma IP just nu? Då kan det vara ett klokt val att passa på att ta del av Surftown’s erbjudande och köra lite mer länkning mellan dina egna sajter.

Post navigation


Lämna ett svar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>