SEO-forums

Sökmotoroptimering kan man aldrig bli fullärd i då Google’s algoritm är för stor för att kunna förstå, för att inte tala om att Google hela tiden ändrar faktorer i sin algoritm som påverkar en webbplats placering i sökresultaten. Att hålla till på olika SEO-forums är därför ett måste för dig som vill lära dig så mycket som möjligt om sökmotoroptimering. Du kan diskutera problem och lösningar med SEO-experter, ge dem som är nya i branschen en hjälp på traven och framförallt hitta resurser inom dina områden på webben i form av länkbyten och tjänstförmedling.

Nedan listas forum där det diskuteras sökmotoroptimering, affiliatemarknadsföring och annat närliggande en webbentreprenör ofta finner intressant.

SEO-forum.se

SEO-forum är Sveriges största forum som diskuterar sökmotoroptimering och drivs av Jim Westergren, någon som verkligen lyckats i branschen. Den allmänna stämningen på forumet är trevlig och det finns gott om SEO-experter man kan fråga efter hjälp.

http://www.seo-forum.se

WN.se

WN är ett svenskt forum som breddar sig lite längre än bara sökmotoroptimering, men detta är så klart ett hett ämne. WN är Sveriges största forum för webbutvecklare & webmasters och har funnits sedan 2000. Här är kunskapsnivån bland sökmotoroptimerare mycket blandad.

http://www.wn.se/

Affiliate-forum.se

Ett svenskt forum vars huvudfokus ligger på affiliatemarknadsföring. Dock varit lite inaktivt på senare tid. Finns mycket att läsa om man är intresserad av att tweaka sina Adsense- och affiliateannonser.

http://www.affiliate-forum.se

Digitalpoint

Digitalpoint är ett utav de största internationella forumen som diskuterar webbutveckling, SEO och sådant. Jag brukade hålla till mycket här förut men tröttnade sedan på att kompetensen var generellt sett väldigt, väldigt, låg. Går man till exempelvis in på Adsense-forumet så kan man hitta så dumma frågor så att man brister ut i skratt. Fördelen med ett sånt stort forum är att man får svar väldigt snabbt när man undrar något, och det är även en bra plats att handla tjänster över  riksgränsen.

http://forums.digitalpoint.com/