Anställning avslutad, flygbiljett bokad

Efter gymnasiet som jag gick ut i somras så valde jag att bli anställd på företaget Dream Builders, dels för att testa på anställning och dels för att ha lite extrapengar medan jag byggde upp SEO Solutions.

Det är med lättnad men också sorg jag nu avslutat min anställning på Dream Builders. Man har lärt sig så oerhört mycket mer än vad man visste att man inte kunde,  fått lära känna massor av trevliga och ambitiösa människor. Mest glad är jag är jag över att kunna kalla mina föredetta två chefer Jakob & Andreas för nära vänner och samarbetspartners. Det är mycket på grund av dessa grabbar som jag kommit in i branschen på riktigt, och vågat ta steget att driva mitt egna företag. Tack till er för all support, alla luncher, bärs och en skön tid på jobbet. Lär ju sakna er!

Anledningen till varför jag avslutat min anställning är för att jag kommer bosätta mig i Malta om cirka 1 månad. En annan anledning är att jag vill kunna fokusera allt på mitt egna företag. Det känns väldigt naturligt och jag är inte oroad över ekonomin alls, för senaste månaderna har allt rullat på så fruktansvärt bra. Just nu är jag nästan lite för stolt över mig själv. Inte enbart för pengarnas skull utan främst av själva tanken att man byggt upp något lönsamt  på egen hand på ett års tid (startade företaget 18 nov 2010).

Nu ska julen firas med alla släktingar, efter det åker jag och min familj till Thailand i 3 veckor. När jag kommer hem är det dags att åka igen, den 25:e januari sitter jag och min morbror på planet till Malta där vi kommer bosätta oss på obestämd tid.

Sandhamn affiliatekonferens

Sandhamn affiliate- och webb julkonferens med 8 entreprenörer. 

På bild: Staffan, Jakob, Peder, Jonny och Andreas.

Post navigation


Comments

 • Erik

  Välkommen tamejfan!

  • Jontz

   Tack! Hur ser det ut med kontorsplatsen just nu?

 • Erik

  Just nu har vi ledigt men vet inte hur det ser ut då. Det är en seotjej som ska starta länkbyggarverksamhet här på kontoret som just nu är själv men planerar att anställa. Tror vi har 1-4 platser ledigt iaf. Ska morbror köra eget också eller vad har han för planer?

 • Seotjejen

  Vad spännande! Lycka till nere på Malta! :)

 • ucretsiz

  What a material of un-ambiguity and preserveness of precious familiarity concerning unexpected feelings. Lanny Burke Griff

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>