Överblick: December

December är även den en bra månad för min internetverksamhet. Jag har satt rekord i antal jobbade timmar och även rekord på Adsense-inkomsterna. Större delen av månaden har jag ägnat åt att börja mecka på några nya siter.

De senaste tre månaderna har jag köpt en hel del domännamn och nu i december har jag hunnit bocka av många av dessa, d.v.s slänga upp WordPress & tema, fixa ett par inlänkar, skriva lite innehåll osv.

Här är några av mina nya siter

Dedikeradserver24.se – Att sälja en dedikerad server ger mig upp till 1 500:- per avslut, vilket är ganska läckert. Målet är att få en dedikerad server såld varje månad, så småningom. Just nu ligger jag 5:a på ”dedikerad server” vilket är förvånande eftersom siten är så ny och konkurrensen är stor.

Antivirusguide.nu – Detta är tänkt att bli en riktigt stor guide om antivirus. Allt från guider till hur du undviker virus till recensioner om gratis antivirusprogram.

Domanen.se – Meningslöst projekt. Hård konkurrens och ganska dåliga provisioner på domännamn. Men ville experimentera och se vart man hamnar.

Blurays.se – Blu ray spelare är det jag tänker sälja här. Domänen var från början tänkt till annat.

Nu äger jag runt 60 domäner och över 100 satellitsiter. Jag har fokuserat mer och mer på att bygga upp mina egna länkresurser istället för att vara beroende av att andra ska länka till mig eftersom jag tycker att det känns bra att ha full kontroll över länkarna.

Projekt Bolagsverket

Jag har nu i över 1 månads tid haft regelbunden kontakt med Bolagsverket i ärendet att registrera min firma, SEO Solutions. Tyvärr vägrar de godkänna namnet i tron om att ”SEO” är något som är skyddat trots att jag förklarat flertal gånger att SEO är en bransch och ett yrke. Utan någon vidare motivering får jag bara svaret att det finns en annan firma med namnet ”SEO” i sig och därför kan dem inte, (”enligt lag”), godkänna namnet. Efter 3 mail, 4 samtal, med 2 olika personer, så går det fortfarande inte upp för dem att SEO är ett begrepp för vad jag sysslar med. Snälla, kan någon ringa och förklara för dem vad det är för något? Jag orkar inte prata mer med dem.

Post navigation


Comments

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>